miércoles, 15 de septiembre de 2010

Passejar pel barri

Fa com tres cursos que vull fer aquesta sortida amb els alumnes de 4rt d'ESO, però tot i que ho fan durant tot el curs, si te despertes una mica tard ja no tenen cap dia per fer-la.
El CCCB fa uns itineraris molt interessants per l'alumant de tercer cicle de primària, secundària i batxillerat. Nosaltres en farem dos de diferents:

- El Raval, la ciutat cosmopolita amb els de 4rt d'ESO. La idea és que puguin conèixer la Història del seu propi barri i també l'evolució de les últimes dècades. Veure l'arquitectura del segle XVII però també la del segle XXI. Les companyes de l'aula d'acollida m'han parlat molt bé d'aquesta passejada i l'espero amb moltes ganes.
Això és la nostra cantonada, de fet.

- L'Eixample, la forma de la ciutat amb els de 2n de batxillerat. Sobretot volia treballar l'Eixample amb les alumnes de Geografia que tenen dos temes dedicats a urbanisme, però donat que l'Eixample va protagonitzar un canvi històric a la nostra ciutat i que endinsar-se en el Pla Cerdà és fer-ho també dins de la meitat del segle XIX i de l'esclat de la Revolució Industrial a Barcelona, doncs anirem tots i totes.

Ja us explicaré com ens ha anat fer el peripatètic. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario