jueves, 9 de septiembre de 2010

Què és una classe de socials?

Una classe de socials no és un espai, això està clar. Molts (o tots els) instituts tenen un espai dedicat a laboratori de ciències, taller de tecnologia, aula de visual i plàstica, aula de música, gimnàs, informàtica, i últimament fins i tot per les llengües (estrangeres o no),  però no existeix una l'aula dedicada a les ciències de socials.
Quan jo era adolescent i veia aquelles sèries ianquis de nois i noies que anaven a la high school, m'agradaven molt aquelles aules plenes de mapes, boles del món, posters temàtics de l'evolució, tot semblava un gran decorat disposat a estimular l'alumne.
Mai he pogut treballar en una aula així. Ni el nostre departament és així. Com que el vam estrenar el curs passat encara no ens hem decidit a penjar-ne res.
Un curs ens vam posar d'acord els de l'equip docent i vam comprar uns posters d'un planisferi de Peters i els vam penjar a les aules de 3r d'ESO, feien caliu però amb les obres els vam despenjar i ara ja no es poden penjar coses a les parets perquè estan molt noves (en serio).

Bé, en defintiva la classe de socials no és un aula. La classe de socials és una professora al davant d'uns alumnes tres cops per setmana.La classe de socials són uns dossiers que ens currem amb molt de carinyo i ganes i un curs moodle al que accedim des de l'aula d'informàtica un cop per setmana. Això és la classe de socials i aquest curs farem les socials de 4rt, l'eticocívica de 4rt i la geografia de 2n de batxi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario