lunes, 27 de septiembre de 2010

Viatjar amb el projector

És difícil treballar a classe la part de geografia física. És una part bastant complicada i on les coses s'han d'estudiar sí o sí, i més en batxillerat, quan no hi ha gaire temps per a floritures (viatges imaginaris i tal), sinó que cal que les alumnes sàpiguen on és la Cordillera Litoral a Catalunya i els Montes de Toledo a la Península i que els soni "una mica" on està el Teide. De manera que la feina no se'm fa molt agradable.
Avui, a més, se m'ha acudit preguntar qui havia visitat mai algun lloc de Catalunya, i resulta que ningú ha sortit mai de Barcelona. Les meves alumnes no tenen cap problema, que consti, són noies que han fet potser més quilòmetres que la majoria d'adults que les envolten, però, no els han fet per aquí. Aleshores he decidit tirar de fotos.
Elles volen que anem a veure Núria, el Cap de Creus, el Garraf, el Montseny, Montserrat... a mi ja m'agradaria agafar un tren i anar amunt i avall, però no crec que pugui ser. Així que aprofitarem la gran pantalla que tenim a classe i projectaré fotografies. També intentaré buscar fragments que puguin estar bé del programa "El paisatge favorit de Catalunya".

No hay comentarios:

Publicar un comentario